ONLINE COACHING

ONLINE COACHING

Veel van de technieken die ik “live” gebruik, zijn prima geschikt voor online coaching, ook de krachtige methodes. Ze hebben effect op diepere lagen van je persoonlijkheid, psyche en bewustzijn. Dat geeft rust, ontspanning, geeft je inzicht en helpt je de dingen anders te doen.

Bij life coaching, denk je waarschijnlijk niet meteen aan online coaching. Dat begrijp ik. De mensen die al live sessies bij mij hadden gevolgd, dachten er ook zo over. Maar na één online sessie, waren zij om. Verder op deze pagina ontdek je hoe het werkt, hoe anderen het ervaren hebben en wat het hen heeft opgeleverd.

Online coaching door Frouke Loopik de Rotterdamse life coach
 • In eerste instantie was ik erg sceptisch over online coachen. De live sessies met Frouke waren voor mij zo waardevol, dat ik me niet kon voorstellen dat het online hetzelfde effect zou kunnen hebben. Eén online sessie verder, en het tegendeel is bewezen! Zelfs in een video call is Frouke in staat om op zo een manier contact met je te maken, dat het net is alsof ze bij je in de woonkamer zit. Frouke bezit tools die ze op die manier inzet dat, ondanks dat je niet in real life met elkaar samen bent, je het verschil niet eens merkt. Ik heb de sessie als heel natuurlijk en doeltreffend ervaren!

  Sachelle Klein
  Sachelle Kleinbehandelaar Applied Behavior Analysis
 • Ongelofelijk! Ik zit hier al twee weken mee. Nu spreek ik jou een kwartiertje, jij haalt meteen de kern eruit waar het om gaat en ik weet weer wat me te doen staat. Ik ben echt zó blij met jou!

  Michel de Ree
  Michel de ReeEigenaar Dapri interieurdesign

PRAKTISCHE DETAILS ONLINE COACHING

We bespreken waar je tegenaan loopt en ik coach je daar doorheen. Meestal zet ik een methode in om ook je onbewuste aan te spreken zodat we je rationele denken even kunnen omzeilen en je bij dieperliggende antwoorden kan komen.

Ik werk via een online video medium. Vooralsnog is dat Zoom. Je ontvangt van tevoren een link en alle benodigde informatie van mij om in te loggen voor de sessie.

Papier en pen zijn handig om aantekeningen te kunnen maken als je dat zou willen.
Je neemt plaats in een rustige ruimte en zorgt dat je comfortabel kunt zitten. Het is belangrijk dat je niet gestoord kunt worden.

Elke online coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur. 
Kosten voor een online coaching sessie zijn €125,- per uur inclusief btw.

Wil je graag gecoacht worden en is je interesse gewekt? Klik op de knop hieronder om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

Als je een vraag hebt, klik dan hier om die te stellen.

 • Ik heb soortgelijke dingen vaker gedaan. Met Frouke was het leuk, fijn en goed. Ik merkte op dat er lichamelijk al dingen veranderden terwijl we bezig waren. Ik voelde mijn lijf reageren op de oefening en ik heb mooie inzichten opgedaan over mezelf. Ik snap en zie nu wat ik doe en hoe ik dat op kan lossen. Ik hoef er maar even aan terug te denken en dan is het er weer. Ik heb het nu altijd bij me, overal waar ik naartoe ga.

  Frouke biedt fijne begeleiding en voelt vertrouwd. Omdat een visualisatie soms wat vreemd kan zijn, is het  fijn dat Frouke alles accepteert zoals het zich voordoet. Fijn dat ze daarin mee gaat en dat ze goede vragen stelt om ervoor te zorgen dat die wereld voor me opengaat. Het werkt prima zo online!

  Jochum de Boer
  Jochum de BoerBRIGHT NATURE INTERIORS
 • Ik had het idee dat online coachen minder effect zou hebben of minder prettig zou zijn, ik ben een voorstander van persoonlijk contact. Echter, daarvan was niets te merken tijdens de sessie. Er was volledige aandacht en na wat eerste onwennige minuten via het scherm voelde het al sneller dan gedacht vertrouwd en alsof ik 1:1 zat met Frouke.

  De online sessie was fijn. Ik haalde er weer veel nieuwe inzichten uit. Zoals altijd stelt Frouke bijzonder scherpe vragen. Zelfs met weinig woorden weet ze precies waar ik behoefte aan heb. En dat op afstand!

  Melissa Heisterkamp
  Melissa HeisterkampPeak Performance Motivation
Call Now Button