ONLINE COACHING

COACHING IN DE LOCKDOWN

Nu is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je wil niet wegzakken in alle spanningen en stress die de huidige omstandigheden met zich meebrengen.

En als we niet samen in één ruimte kunnen zitten, doen we het gewoon anders: telefonisch, online of in de buitenlucht.

Verder op deze pagina ontdek je wat er mogelijk is, hoe het werkt, hoe anderen het ervaren hebben en wat het hen heeft opgeleverd.

Online coaching door Frouke Loopik de Rotterdamse life coach
 • Ongelofelijk! Ik zit hier al twee weken mee. Nu spreek ik jou een kwartiertje, jij haalt meteen de kern eruit waar het om gaat en ik weet weer wat me te doen staat. Ik ben echt zó blij met jou!

  Michel de Ree
  Michel de ReeEigenaar Dapri interieurdesign
 • In eerste instantie was ik erg sceptisch over online coachen. De live sessies met Frouke waren voor mij zo waardevol, dat ik me niet kon voorstellen dat het online hetzelfde effect zou kunnen hebben. Eén online sessie verder, en het tegendeel is bewezen! Zelfs in een video call is Frouke in staat om op zo een manier contact met je te maken, dat het net is alsof ze bij je in de woonkamer zit. Frouke bezit tools die ze op die manier inzet dat, ondanks dat je niet in real life met elkaar samen bent, je het verschil niet eens merkt. Ik heb de sessie als heel natuurlijk en doeltreffend ervaren!

  Sachelle Klein
  Sachelle KleinSenior behandelaar Applied Behavior Analysis

PRAKTISCHE DETAILS COACHING TIJDENS DE LOCKDOWN

Coaching tijdens de lockdown stopt natuurlijk niet. We pakken het iets anders aan maar er veranderd niets aan de effectiviteit en het resultaat. Hier lees je hoe coaching er de komende weken uitziet.

TELEFONISCHE COACHING

Dit doe ik al een tijdje en het is bijzonder effectief. Meestal belt iemand als hij even wil sparren of een klankbord nodig heeft. Het werkt inzichtgevend, motiverend en activerend. Je kunt vanaf elke locatie bellen, dat scheelt weer reistijd.

ONLINE COACHING

Veel van de technieken die ik “live” gebruik, zijn prima geschikt voor online coaching, ook de krachtige methodes. Ze hebben effect op diepere lagen van je persoonlijkheid, psyche en bewustzijn. Dat geeft rust, ontspanning, geeft je inzicht en helpt je de dingen anders te doen.

De mensen die al live sessies bij mij hadden gevolgd, twijfelden in eerste instantie over de online sessies. Maar na één online sessie, waren zij om. Ik werk via Zoom, waar je vanuit elke locatie op in kunt loggen. Je ontvangt van tevoren een link en alle benodigde informatie van mij voor de sessie.

OUTDOOR COACHING

Heerlijk samen met een coach door de parken en straten van Schiedam wandelen. We gebruiken de omgeving om jou verder te brengen, je inzicht te geven in je gedrag, je gevoelens en je keuzes. Het helpt je betekenis te geven aan dat wat je tegenkomt in je leven en brengt je vooruit. Gecombineerd met lichaamsgerichte tools wordt het een nog krachterige ervaring. Een perfecte afwisseling op het thuiswerken en de online vergaderingen. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Een coaching traject tijdens de lockdown bestaat uit een combinatie van bovenstaande werkvormen. We overleggen samen wat er op welk moment het beste past bij jouw vraag, thema en situatie.

Je financiële investering voor een coachtraject van 4 sessies is €875,- Het is mogelijk om dit in termijnen te voldoen. Bedragen zijn excl. btw.

Wil je graag gecoacht worden en is je interesse gewekt? Klik op de knop hieronder om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

 • Ik had het idee dat online coachen minder effect zou hebben of minder prettig zou zijn, ik ben een voorstander van persoonlijk contact. Echter, daarvan was niets te merken tijdens de sessie. Er was volledige aandacht en na wat eerste onwennige minuten via het scherm voelde het al sneller dan gedacht vertrouwd en alsof ik 1:1 zat met Frouke.

  De online sessie was fijn. Ik haalde er weer veel nieuwe inzichten uit. Zoals altijd stelt Frouke bijzonder scherpe vragen. Zelfs met weinig woorden weet ze precies waar ik behoefte aan heb. En dat op afstand!

  Melissa Heisterkamp
  Melissa HeisterkampPeak Performance Motivation
 • Ik heb soortgelijke dingen vaker gedaan. Met Frouke was het leuk, fijn en goed. Ik merkte op dat er lichamelijk al dingen veranderden terwijl we bezig waren. Ik voelde mijn lijf reageren op de oefening en ik heb mooie inzichten opgedaan over mezelf. Ik snap en zie nu wat ik doe en hoe ik dat op kan lossen. Ik hoef er maar even aan terug te denken en dan is het er weer. Ik heb het nu altijd bij me, overal waar ik naartoe ga.

  Frouke biedt fijne begeleiding en voelt vertrouwd. Omdat een visualisatie soms wat vreemd kan zijn, is het  fijn dat Frouke alles accepteert zoals het zich voordoet. Fijn dat ze daarin mee gaat en dat ze goede vragen stelt om ervoor te zorgen dat die wereld voor me opengaat. Het werkt prima zo online!

  Jochum de Boer
  Jochum de BoerBRIGHT NATURE INTERIORS
Call Now Button