Coaching

Hoe ik mijn coachingsvaardigheden opbouwde
Hoe lang ga je nog zo verder?

Je hebt al een tijdje het gevoel dat er iets niet lekker zit.

Waarschijnlijk ben je al eens naar een psycholoog geweest. Of naar een coach. Misschien zelfs meer dan één keer. Je wil verder, maar het heeft je nog niet gebracht waar je wilde. Laten we beginnen bij het begin. Wat is er nu precies aan de hand? Waarschijnlijk heb je hier al veel over gepiekerd en verschillende dingen geprobeerd om het op te lossen. 

Coaching begint hier.

Waar wacht je nog op? Tot het echt niet meer anders kan? Tot je er ’tijd’ voor hebt, in jouw leven waarin je nooit tijd lijkt te hebben? Houd je zelf niet langer voor de gek. Het is nodig dat je het anders doet, en liever nu dan morgen. Je probeert constant alle ballen in de lucht te houden en wil graag alles zelf doen. Je vindt je gezondheid belangrijk en wil jezelf steeds blijven verbeteren.

DE DOORBRAAK

Een coachtraject voor als je sneller vooruit wil in je leven, werk of bedrijf, omdat je merkt dat je vastloopt. Bijvoorbeeld omdat je voor een lastige keuze staat.

€ 950,-

Excl. btw. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te voldoen.

EINDELIJK VRIJ

Een coachtraject voor als er meer speelt en je eindelijk een keer ècht rust wil. Je bent het contact met je gevoel kwijt en wil dat graag herstellen.

€1950,-

Excl. btw. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te voldoen.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE COACHINGSGESPREKKEN?

Als je verwacht dat je jouw coachingsgesprekken even tussendoor kan doen, moet ik je teleurstellen. Een coachingstraject kost tijd en is een investering in jezelf. Dat betekent tijd, geld, energie en aandacht vrij maken. Je moet er voor willen gaan als je bij mij in die grote, comfortabele stoel ploft voor een reeks coachingsgesprekken.

Een life coach is heel iets anders dan een psycholoog, waar je vaak naar wordt doorgestuurd als je voor het eerst bij de huisarts komt. Een coach helpt je om direct beslissingen te nemen en is gericht op actie. Hoe zorg je ervoor dat je NU verbetering merkt? Welke richting wil je op? Hoe haal je meer uit het leven? Aan de hand van praktische tips en opdrachten ga je tijdens de coachingsgesprekken, en tussendoor aan de slag.

Je bleef altijd maar doorrennen, want dat was waarschijnlijkt de makkelijkste, en veiligste optie. Maar je hebt waarschijnlijk al maanden, of jaren niet gevoeld hoe het écht met je gaat. Tijdens onze coachingsgesprekken merk je al snel verbetering. Je ontsnapt even uit de cirkel van constant denken en richt de aandacht helemaal op jezelf.

Coachingsgesprekken bij Frouke Loopik
Wat klanten ervaren
Resultaten op langere termijn

Klaar voor groei?