ONTSPANNENDE SESSIE

STRESS DOORBREKEN

 • Ervaar je regelmatig stress?
 • Ben je moe?
 • Ben je het overzicht kwijt?
 • Zou je willen dat alles gewoon even stopt?
 • Ben je gespannen?
 • Geniet je niet echt meer van de gewoonlijke dingen?

Je hebt behoefte aan rust. Even niets moeten. Het liefst zou je morgen op vakantie gaan en alles even achter je laten maar dat is geen optie.

Dít is je mini-vakantie.

Door alle stress, zorgen, spanning of druk, ben je het contact met je lijf een beetje kwijt. Dat klinkt voor jou misschien nog een beetje vaag maar ik verzeker je dat het zeer echt is. Je aandacht is door alle stress vooral naar buiten gericht en zorgt ervoor dat je jezelf vergeet. En om door te kunnen blijven gaan, moet je ook bijna wel. Het kost je alleen echt heel veel.

Om echt tot rust te komen, heb je dat lijf juist nodig. Alleen Mindfulness of mediteren, is niet meer genoeg.

Wat je krijgt

 • Ontspanning
 • Rust
 • Loslaten van spanning en stress
 • Hernieuwde energie
 • Tips en adviezen om de stress te doorbreken
 • Koffie of thee met een koekje

Inhoud van de relax sessie

 • 60 minuten lichaamsgerichte coaching

Kosten

Je investering voor deze relax sessie is €99,- (incl. btw).

Waarom je mij moet hebben

In mijn praktijk begeleid ik mensen die met veel stress te maken hebben in hun leven. De oorzaken van stress kunnen heel verschillend zijn maar ze hebben allemaal als resultaat dat je niet zo goed meer in contact met je lijf staat.

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat er een manier is om je lijf het juiste signaal te geven zodat het kan gaan ontspannen. Dit pas ik bij al mijn klanten toe. Vooral bij burn-out is dit hoe we in het begin de opgebouwde spanning doorbreken, het systeem tot rust brengen en een nieuwe basis creëren om op verder te bouwen aan een leven met meer balans.

Zelf ben ik sinds mijn dertigste uitgedaagd door een chronische ziekte die mijn zoektocht naar zelfkennis heeft geïntensiveerd en me heeft gemotiveerd manieren te vinden om me gezond te voelen in een ziek lijf en vooral te kijken naar wat er wél kan. Daardoor weet ik inmiddels heel goed wat werkt en wat niet werkt om de stress laag te houden en balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

 

Zin in?

Wil je SNEL meer ontspanning? No problem. Stuur me hier een bericht om een afspraak in plannen.

Heb je behoefte aan iets anders? Kijk dan even hier verder.

Call Now Button