Even bellen?

leuk je te leren kennen

Een goed begin

Starten met coachingsessies

Ben je er nog niet helemaal klaar voor om bij mij langs te komen voor Een Goed Begin, en wil je liever eerst even bellen. Prima. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek krijg je al meteen inzicht in jouw patronen, bespreken we je vraag en vertel ik je waar het knelpunt zit.

Zo kun je alvast aftasten of ik de juiste coach voor je ben. Dat komt dus voor een coachingsessie. De intentie hiervan is dat:

Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bel ik je voor een kennismakingsgesprek.

“Sometimes the greatest adventure is simply a conversation.”

Liever live kennismaken?

Waarom zouden we kostbare tijd verspillen aan een ouderwets kennismakingsgesprek als we ook meteen aan de slag kunnen gaan? Binnen een uur kun jij je verhaal vertellen, ontdek je hoe jij non-verbaal communiceert, heb je inzicht in je eigen patronen en gewoontjes, is er af en toe ook ruimte om te lachen en vertrek je met een opgelucht gevoel. En eerlijk is eerlijk, je hebt tussendoor een paar keer het gevoel dat je onder een vergrootglas ligt.

Coachingsessie- laten we kennismaken

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Om alles uit het gesprek te kunnen halen, stel ik je een aantal vragen ter voorbereiding, voordat je in mijn grote, comfortabele stoel neerploft voor een coachingsessie. Die ontvang je per post als je de afspraak hebt ingepland.

Wat mag je verwachten?

Dit krijg je als je langskomt
voor een coachingsessie

Een eerste coachingessie met mij is niet zomaar een coachingsessie. Maak je een ‘Goed Begin’, dan kun je rekenen op een sessie waar je écht iets aan hebt, in plaats van een veredeld verkooppraatje. Binnen een uur krijg je inzicht in wat er nu precies speelt, en alvast een idee wat je daaraan zou kunnen doen.

Ik kijk objectief met je mee naar wat de grootste struikelblokken voor jou zijn en kom met de best passende methode, tool, tip, metafoor of opdracht die jou activeert om daar iets mee te doen. Dat is misschien anders dan je het gewend bent, maar des te effectiever. Want waarom zou je tijd verspillen aan een intakegesprek als je ook meteen aan de slag kunt met een coachingsessie? 

Laten we het probleem meteen aanpakken, zodat jij daar niet nog langer mee rond hoeft te blijven lopen.

Wat levert het je op?

Inhoud

Kosten

Je investering voor een Goed begin is €150,-.

Frouke als coach

Kennismaking - een goed begin - coachingsessie

Ik weet maar al te goed hoe he tis om van alles naar  ‘wat je niets noemt’ te gaan. Ik had eind twintig een fantastische baan, twee geweldige kinderen en een man, waarmee ik in een huis woonde waar ik absoluut verliefd op was. Het was zoals het moest zijn. Dacht ik. Want binnen zes maanden stond ik er alleen voor, bleek mijn baan geen optie meer door de chronische ziekte die bij mij ontdekt werd en zat ik middenin een scheiding.

Balans is het sleutelwoord

Ik weet hoe het is om vast te lopen. Ook even niet meer te weten hoe het allemaal moet of wat je precies wil. Ik kwam voor de nodige uitdagingen te staan en weet hoe je om kan gaan met stress en onzekerheid. Mijn leven bouwde ik weer op, ik zocht naar creatieve oplossingen en kwam tot de conclusie dat ‘balans’ het sleutelwoord is.

Benieuwd hoe dat voor jou werkt? Wil je starten met een goed begin? Maak dan een afspraak voor een eerste coachingsessie.

Testimonials