Even bellen?

Een goed begin

Starten met coachingsessies

Voordat we beginnen, wil je natuurlijk eerst weten of ik de juiste coach voor je ben. Tijdens een kort telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we je vraag of het probleem waar je tegenaan loopt Ik vertel je waar het knelpunt zit en wat je daaraan kunt doen. Ook beantwoord ik eventuele vragen die je hebt.

De intentie hiervan is dat:

Met één klik op de button hieronder plan je met gemak zelf een afspraak in. Ik neem dan contact met je op wanneer het jou uitkomt.

“Sometimes the greatest adventure is simply a conversation.”

Frouke als coach

Kennismaking - een goed begin - coachingsessie

Gediplomeerd life coach en lichaamsgericht coach, wat betekent dat ik verder kijk en op diepere lagen werk dan de gemiddelde coach. Om dat te kunnen doen, volgde ik o.a. een hbo-opleiding tot life coach, een post-hbo lichaamsgerichte coaching en trainingen oplossingsgericht coachen. 

Kom je bij mij, dan gaan we bij de kennismaking meteen vol gas vooruit en maak ik mezelf in no time overbodig. Want waarom zou je tijd verspillen aan een ouderwets kennismakingsgesprek, terwijl we ook meteen in het diepe kunnen springen? Elk traject bij mij is kort en persoonlijk. We gaan voor zichtbaar resultaat, waardoor je al snel zonder mij verder kunt.

Het kan echt anders

Ik weet hoe het is om vast te lopen en even niet meer te weten hoe het allemaal moet of wat je precies wil. Ik kwam voor de nodige uitdagingen te staan en weet inmiddels hoe je daar beter, sterker en wijzer uit kunt komen.

Heb je genoeg geprobeerd het zelf op te lossen? Ben je er klaar mee? Wil je het anders? Maak een afspraak om kennis te maken en dan beginnen we meteen.

Testimonials