CONTACT

KENNISMAKEN OF VRAAG STELLEN

Kennismaking inplannen?

Denk of voel je dat ik jou verder zou kunnen helpen? Plan dan een kosteloze kennismaking in. Zo kom je er het snelst achter of ik de juiste coach voor je ben. En ik weet direct iets meer van jou.

Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn agenda. Vul je gegevens in en de rest gaat vanzelf. Je ontvangt een bevestiging van je afspraak. Eventuele extra informatie ontvang je voorafgaand aan de afspraak per e-mail.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of wil je graag eerst wat meer informatie ontvangen, vul dan hieronder het contactformulier in, en klik op ‘bericht versturen’. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Adres

Van Beverenstraat 40
3117 KW SCHIEDAM

Contact gegevens

Mail: info@froukeloopik.nl
Telefoon: 06-14301634

Tijden

Telefonische afspraken vinden plaats op woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Coachsessies worden ingepland op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 09.30 – 17.30 uur.  

Locatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft een belangrijke plek binnen mijn praktijk. Dit krijgt vorm in o.a. de locatie waar ik coach; Stichting de Buurtvrouw Schiedam. Zij dragen bij aan de buurt door zinvolle inzet van (jonge) mensen met een beperking, waar jij op jouw beurt aan bijdraagt zodra je het oude schooltje binnenloopt en je eerste kop koffie of thee bestelt. Het is een verborgen parel in Schiedam, waar je je meteen op je gemak voelt. 

Parkeren in de omgeving is gratis en het openbaar vervoer bevind zich op loopafstand.

Call Now Button