EINDELIJK VRIJ

VAN DRUK, MOE EN GESPANNEN NAAR RUST - Coachingstraject eindelijk vrij

Hoe gaat het nou écht met je?

Word je ’s ochtends moe wakker en heb je het gevoel dat je geen dag rust kan nemen omdat je het te druk hebt? Voelt het alsof je te weinig rust, tijd en ruimte voor jezelf hebt om weer op te laden, is je concentratie laag en lijkt het alsof je hoofd overloopt van gedachten, to- do lijstjes en oordelen over jezelf? Je eerste reactie is waarschijnlijk: gewoon door blijven gaan, dan is er niets aan de hand, maar dat hou je niet vol. Als je het gevoel hebt dat het niet lang meer duurt voordat je instort, is het de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Want zoals het nu gaat, kan het niet langer.

Coachingstraject Eindelijk Vrij

Dit is wat je wil...

“If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.” -Tony Robbins

Wat houdt EINDELIJK VRIJ in?

Tijdens dit coachingstraject, dat bestaat uit een aantal sessies, ervaar je hoe he tis om échte rust te voelen. Je wordt ’s ochtends wakker en hebt zin om aan de dag te beginnen, ervaart bewust wat je voelt en durft daarop te vertrouwen. Je geeft jezelf en anderen meer speelruimte en bent weer die ‘vrolijke jij’ die je altijd was. Je bent helder in wat je kan en wil en deelt je vrije tijd en ontspanning effectiever in. Tijdens het coachingstraject herontdek je wie je werkelijkj bent, wat jouw kracht is en hoe je dat inzet zonder jezelf over de kop te werken. Acht 1-op-1 persoonlijke Body en life coachingsessies waarin het even alleen over jou gaat. Geen online programma of een grote groep tijdens dit coachingstraject, maar passende opdrachten en persoonlijk contact.

Het coachingstraject

Na afloop van het coachingstraject heb je rust in je hoofd en lijf, duidelijkheid en richting, zelfvertrouwen, betere relaties, het lef om te kiezen, zit je veel lekkerder in je vel, geef je jouw bedrijf een boost en heb je weer de nodige energie om in actie te komen.

Een groot cadeau aan jezelf

€ 1950,-

Excl. btw. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te voldoen.

Ik beloof het je, dit ga je echt terugzien. In jezelf, in het plezier dat je hebt in je werk, je relaties en vooral de rust in je kop en je lijf.

Waarom je mij moet hebben

Coachingsessie- laten we kennismaken

Ik heb flink wat stress gekend in mijn leven. Van een goede baan, een gezin, een fantastisch huis en een leven dat was zoals het volgens mij hoorde te zijn, zat ik binnen zes maanden in een scheiding, waarna ik alleen achterbleef met mijn twee kleine kinderen en bleek ik ook nog eens chronisch ziek te zijn. 

Je kunt het niet alleen

De chronische ziekte die ik bleek te hebben, heeft me gemotiveerd om te kijken naar wat WEL kan. Ik ben creatief, onafhankelijk en bovenal: flink eigenwijs. Ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe het beter kan, maar weet ook dondersgoed hoe het is om vast te lopen. In die tijd kwam ik erachter wat stress écht inhield, en dat er geen ‘quick fix’ bestaat. Balans was daarin mijn sleutelwoord voor een succesvol leven. Nu bied ik een coachingstraject aan dat jou ondersteunt om hetzelfde te doen. Om rust te creëren, jezelf opnieuw uit te vinden en echte verandering teweeg te brengen. Want dat kan je. Je weet alleen nog niet zo goed hoe.

Wil je NU aan de slag? Mooi. Je kunt via de button hieronder direct een afspraak inplannen voor een vrijblijvend telefoontje. Ik maak graag kennis met je. Wie weet gaan we samen aan de slag met een coachingstraject.

veelgestelde vragen
FAQ

Heb je vragen over een coachingstraject? Ik heb de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op door te mailen, bellen of het contactformulier in te vullen.

Wil jij jouw intake voor een coachingsgesprek liever telefonisch doen en ben je er nog niet klaar voor om meteen bij mij in de stoel te kruipen? Helemaal oké. Laat je contactgegevens achter via de contactpagina.

Wil je door en heb je behoefte aan krachtige coaching om je in beweging te zetten? Ben je op zoek naar iemand die jou kritische vragen stelt en je malende gedachten even uitschakelt? Dan is De Doorbraak echt iets voor jou. Heb je te weinig rust, tijd en ruimte voor jezelf en word je regelmatig moe wakker? Wil je zonder schuldgevoel of twijfels genieten van je vrije tijd, gezin, familie of vrienden? Dan ben jij toe aan ‘Eindelijk Vrij’

Afhankeljk van wat jij nodig hebt, verschillen de pakketten in prijs. Het is mogelijk om de bedragen in termijnen te voldoen. Ik heb de tarieven voor je uiteengezet op de tarievenpagina.

Coachingstraject Eindelijk Vrij
TEVREDEN KLANTEN

Dit zeggen anderen...