EINDELIJK VRIJ

VAN DRUK, MOE EN GESPANNEN NAAR RUST - Coachingstraject eindelijk vrij

Hoe gaat het nou écht met je?

Word je ’s ochtends moe wakker en heb je het gevoel dat je geen dag rust kan nemen omdat je het te druk hebt? Voelt het alsof je te weinig rust, tijd en ruimte voor jezelf hebt om weer op te laden, is je concentratie laag en lijkt het alsof je hoofd overloopt van gedachten, to- do lijstjes en oordelen over jezelf? 

Je eerste reactie is waarschijnlijk: gewoon door blijven gaan, dan is er niets aan de hand. Als je het gevoel hebt dat het niet lang meer duurt voordat je instort of als je je ergert aan het feit dat je keer op keer tegen dezelfde shit aanloopt, is het de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Het leven is gewoon te kort om aan te blijven modderen, terwijl je voelt dat je wil meer wil.

Coachingstraject Eindelijk Vrij

Is dit wat je wil?

“If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.” -Tony Robbins

Wat houdt EINDELIJK VRIJ in?

Tijdens dit coaching traject, dat bestaat uit 8 sessies, ervaar je hoe het is om échte rust te voelen. Je hoofd wordt rustig, jij bewuster, je weet wat je voelt en durft daarop te vertrouwen. Je geeft jezelf en anderen meer speelruimte en voelt je weer jezelf. Je bent helder in wat je kan en wil. Tijdens het coaching traject herontdek je wie je werkelijk bent, wat jouw kracht is en hoe je dat inzet zonder jezelf over de kop te werken. 

Acht 1-op-1 persoonlijke Bodymind- en Life coaching sessies waarin het even alleen over jou gaat. Geen online programma of een grote groep tijdens dit coaching traject, maar passende opdrachten en persoonlijk contact.

Het coachingstraject

Na afloop van het coachingstraject heb je rust in je hoofd en lijf, duidelijkheid en richting, zelfvertrouwen, betere relaties, het lef om te kiezen, zit je veel lekkerder in je vel, geef je jouw bedrijf of loopbaan een boost en heb je weer de nodige energie om in actie te komen.

Een mooi cadeau aan jezelf

€ 2057,-*

Excl. btw. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te voldoen.

Ik beloof het je, dit ga je echt terugzien. In jezelf, in het plezier dat je hebt in je werk, je relaties en vooral de rust in je kop en je lijf.

TEVREDEN mensen

echte verhalen.

Het heeft lang genoeg geduurd.

Als jij tot dit punt hebt gelezen, dan weet je dat het tijd is om ècht aan de slag te gaan. Ik help je daarbij. Het is klaar met over je grenzen gaan, altijd moe zijn, altijd tegen dezelfde gevoelens aanlopen, elke keer opnieuw het idee hebben dat je patronen je belemmeren en ga zo maar door. Weet je wat nu handig is?