life coach

frouke loopik life coach
Hoe lang ga je nog zo door?

Je hebt al een tijdje het gevoel
dat er iets niet lekker zit.

Waarschijnlijk ben je al eens naar een psycholoog geweest, of naar een coach. Misschien zelfs meer dan één keer. Het heeft je nog niet helemaal gebracht wat je wil dus je bent nog steeds op zoek. Tijd om te beginnen bij het begin en uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Ik kan je dat binnen één gesprek vertellen, plus wat je eraan kunt doen. 

Herken je jezelf hierin:

Een goede life coach creëert een nieuw begin

Waar wacht je nog op? Tot het echt niet anders kan? Tot je er tijd voor hebt? Tot de oplossing op magische wijze vanzelf ontstaat? Hoop je wel eens dat iemand gewoon de antwoorden heeft en je vertelt wat je moet doen?

Je weet vast al dat het beste moment niet vanzelf komt en als jij geen beslissing neemt, doet iemand anders dat voor je.  Hou jezelf dus niet langer voor de gek; het is tijd om het anders te doen. Met mij als life coach ga je sneller, kom je verder en ontstaat er een nieuw begin. Ik heb twee simpele opties voor je:

DE DOORBRAAK

Het coachtraject wanneer je sneller vooruit wil in je leven, werk of bedrijf, omdat je merkt dat je vastloopt. Bijvoorbeeld omdat je voor een lastige keuze staat. Met mij als Life Coach kom je snel tot een doorbraak in jezelf of de situatie.

EINDELIJK VRIJ

Dit coachtraject is geschikt voor als er meer speelt en je eindelijk een keer ècht rust wil. Je bent het contact met je gevoel kwijt en wil dat graag herstellen, maar lijkt elke keer op dezelfde punten vast te lopen en weet niet goed waar je moet beginnen.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN MIJ ALS LIFE COACH?

Als je verwacht dat je jouw coachingsgesprekken even tussendoor kan doen, moet ik je teleurstellen. Een coachingstraject kost tijd en is een investering in jezelf. Dat betekent tijd, geld, energie en aandacht vrij maken. Je moet er voor willen gaan als je bij mij in die grote, comfortabele stoel ploft voor een reeks coachingsgesprekken.

Een life coach is anders dan een psycholoog, waar je vaak naar wordt doorgestuurd als je voor het eerst bij de huisarts komt. Een coach helpt je om direct beslissingen te nemen en is gericht op actie. Hoe zorg je ervoor dat je NU verbetering merkt? Welke richting wil je op? Hoe haal je meer uit het leven? Aan de hand van praktische tips en opdrachten ga je tijdens de coachingsgesprekken, en tussendoor aan de slag.

Je blijft maar doorrennen, want dat is de makkelijkste en meest logische optie voor je. Maar je hebt waarschijnlijk al maanden, of jaren niet gevoeld hoe het écht met je gaat. Tijdens onze coachingsgesprekken merk je meteen verbetering. Je ontsnapt even uit de cirkel van constant denken en richt de aandacht helemaal op jezelf.

Ja, coaches schieten nog steeds als paddenstoelen uit de grond. Nee, coaches zijn er nooit genoeg. En nee, niet elke coach is echt goed. Daarom heb ik ervoor gekozen om het goed te doen;  te leren, te studeren en gediplomeerd lifecoach te worden. Meer over mij lees je hier.

life coach frouke loopik
Wat klanten ervaren
Blijvende resultaten

Even kennismaken?