life coach

frouke loopik life coach
'Hoe lang ga je nog zo door? 'vroeg je nieuwe life coach

Je hebt al een tijdje het gevoel
dat er iets niet lekker zit.

Waarschijnlijk ben je al eens naar een psycholoog geweest. Of naar een life coach. Misschien zelfs meer dan één keer. Het heeft je nog niet helemaal gebracht wat je wilde dus je bent nog steeds op zoek. Tijd om te beginnen bij het begin en zoeken uit wat er precies aan de hand is. Meestal weet een goede life coach dat binnen 1 telefoontje of persoonlijke gesprek en komen we uit bij een van de volgende punten:

Een goede life coach creëert een nieuw begin

Waar wacht je nog op? Tot het echt niet anders kan? Tot je er nu wel tijd voor hebt? Tot de oplossing op magische wijze toch zelf ontstaat? Tot je ineens het antwoord vindt waarom jij, als ontwikkeld en intelligent persoon, toch elke keer tegen dezelfde muren op lijkt te lopen?

Je weet stiekem al dat het beste moment niet vanzelf komt en de gedachte aan iemand die je hand pakt en je in no time verder helpt wordt steeds aanlokkelijker.  Houd jezelf dus niet langer voor de gek; het is tijd om het anders te doen. Met mij als life coach ga je sneller en kom je verder en ontstaat er een nieuw begin. Ik heb twee simpele opties voor je:

DE DOORBRAAK

Een coachtraject voor als je sneller vooruit wil in je leven, werk of bedrijf, omdat je merkt dat je vastloopt. Bijvoorbeeld omdat je voor een lastige keuze staat. Met mij als Life Coach kom je snel tot een doorbraak.

EINDELIJK VRIJ

Dit coachtraject is geschikt voor als er meer speelt en je eindelijk een keer ècht rust wil. Je bent het contact met je gevoel kwijt en wil dat graag herstellen, maar lijkt elke keer op dezelfde punten vast te lopen. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN MIJ ALS LIFE COACH?

Als je verwacht dat je jouw coachingsgesprekken even tussendoor kan doen, moet ik je teleurstellen. Een coachingstraject kost tijd en is een investering in jezelf. Dat betekent tijd, geld, energie en aandacht vrij maken. Je moet er voor willen gaan als je bij mij in die grote, comfortabele stoel ploft voor een reeks coachingsgesprekken.

Een life coach is heel iets anders dan een psycholoog, waar je vaak naar wordt doorgestuurd als je voor het eerst bij de huisarts komt. Een coach helpt je om direct beslissingen te nemen en is gericht op actie. Hoe zorg je ervoor dat je NU verbetering merkt? Welke richting wil je op? Hoe haal je meer uit het leven? Aan de hand van praktische tips en opdrachten ga je tijdens de coachingsgesprekken, en tussendoor aan de slag.

Je bleef altijd maar doorrennen, want dat was waarschijnlijkt de makkelijkste, en veiligste optie. Maar je hebt waarschijnlijk al maanden, of jaren niet gevoeld hoe het écht met je gaat. Tijdens onze coachingsgesprekken merk je al snel verbetering. Je ontsnapt even uit de cirkel van constant denken en richt de aandacht helemaal op jezelf.

Ja, coaches springen als paddestoelen uit de grond. Ja, coaches zijn er nooit genoeg. Nee, niet elke coach is echt goed. Daarom heb ik ervoor gekozen all the way te gaan, te studeren en gediplomeerd lifecoach te worden. Meer over mij lees je hier.

life coach frouke loopik
Wat klanten ervaren
Resultaten op langere termijn

Even kennismaken?