DE DOORBRAAK

EEN KRACHTIG COACHINGSTRAJECT OM JE IN BEWEGING TE ZETTEN

Herken je dit?

Je weet precies wat je dwars zit, maar komt er zelf niet goed uit. Je blijft een beetje in hetzelfde cirkeltje ronddraaien. Het speelt ook al een tijdje. Misschien heb je bijvoorbeeld minder plezier in het runnen van je bedrijf, of loop je tegen iets aan in je relatie en wil je dat anders. 

Je gaat eigenlijk maar gewoon door terwijl het probleem zich niet echt oplost en het zit je dwars. Dus is het tijd voor een andere oplossing: een coach. Praktisch en oplossingsgericht. 

Daar kom ik als Life Coach om de hoek. We pakken het probleem beet, kijken wat het met jou doet en zorgen ervoor dat je het patroon binnen korte tijd doorbreekt. Lekker resultaatgericht, zodat jij snel weer zonder mij verder kan.

Coachingsgesprek de Doorbraak

Ja? Dan is dit wat je wil.

Ik doe het graag net even anders; resultaatgericht, met een combi van Rotterdamse directheid én gevoel.

Wat houdt DE DOORBRAAK in?

Hieronder heb ik op een rijtje gezet hoe een coachingstraject eruit ziet, wat je kunt verwachten en vooral: wat het je gaat opleveren. Dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Wat je krijgt.

Dit levert het je op.

Dit is de investering

€ 1097,-*

Excl. btw. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te voldoen.

Heb je zin om aan de slag te gaan en het resultaat direct terug te zien in jezelf, je privéleven én in je werk of bedrijf? Ik garandeer je dat je na de eerste sessie al verandering ervaart.

TEVREDEN mensen

echte verhalen.

Het is tijd...

Als je tot dit punt hebt gelezen, dan weet je dat het tijd is om ècht aan de slag te gaan. Ik help je daarbij. Het is klaar met over je grenzen gaan, altijd moe zijn, altijd tegen dezelfde gevoelens aanlopen, elke keer opnieuw het idee hebben dat je patronen je belemmeren en ga zo maar door. Weet je wat nu handig is?