DE DOORBRAAK

EEN KRACHTIG COACHINGSGESPREK OM JE IN BEWEGING TE ZETTEN

Herken je dit?

Je weet precies wat je dwars zit, maar komt er zelf niet goed uit. Je gedachten blijven maar ronddwalen in je hoofd en je bent één en al stress en spanning. Het speelt ook al een tijdje. Misschien heb je zelfs minder plezier in het runnen van je bedrijf dan toen je die kriebels in je buik had omdat je met een big smile voor de KvK stond om je in te schrijven. Je bent constant alle brandjes aan het blussen en hebt hulp nodig. Je hoeft het niet alleen te doen. We lossen samen het probleem op, zodat je met een goed gevoel verder vooruit kan.

Coachingsgesprek de Doorbraak

Ja? Dan is dit wat je wil.

Wat houdt DE DOORBRAAK in?

Wat ga je nu precies doen tijdens een coachingsgesprek met mij? Ik heb voor je op een rijtje gezet wat we precies gaan doen, hoe we dat gaan aanpakken en vooral: wat gaat het je opleveren? Want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Wat we gaan doen.

Dit levert het je op.

Dit is de investering

€ 950,-

Excl. btw. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te voldoen.

Heb je zin om aan de slag te gaan? Het resultaat zie je terug in jezelf, je privéleven én in je bedrijf. Een coachingsgesprek helpt je direct verder naar meer rust in je hoofd. 

Waarom je blij mag zijn met mij

Coachingsessie- laten we kennismaken

Ik dacht het eind twintig helemaal voor elkaar te hebben. Een goede baan, een gezin, een huis waar ik verliefd op was en een leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde te zijn. Als donderslag bij heldere hemel zat ik zes maanden later middenin een scheiding, stond ik er alleen voor met twee kleine kinderen en bleek ik ook nog eens chronisch ziek te zijn. Ook het werk waar ik altijd zo van genoot, was geen optie meer.

Zo gaat een coachingsgesprek je helpen

Je kunt het niet alleen. Dat is iets wat mij flink duidelijk is geworden. Ik moest mezelf opnieuw uitvinden en een nieuw leven opbouwen dat daarbij aansloot. Ik weet hoe het is om ècht vast te lopen, wat ervoor nodig is om te veranderen en wat daarbij komt kijken. En dat er geen ‘quick fixes’ zijn, maar de juiste keuzes en methodes je sneller brengen waar je wil zijn. Achteraf gezien was het een periode van enorme groei. 

‘Zelf doen’ was de eerste zin die ik sprak. Ik ben creatief, onafhankelijk en eigenwijs. Er is altijd een ander perspectief met mogelijkheden die je nog niet ziet. Bewust voelen, ontspanning en plezier zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvol leven, nog meer dan hard werken tot je erbij neervalt. Balans is daarin het sleutelwoord.

Wil je NU aan de slag? Mooi. Je kunt via de button hieronder direct een afspraak inplannen voor een vrijblijvend telefoontje. Ik maak graag kennis met je.

Coachingsgesprek de Doorbraak
veelgestelde vragen
FAQ

Wil jij jouw intake voor een coachingsgesprek liever telefonisch doen en ben je er nog niet klaar voor om meteen bij mij in de stoel te kruipen? Helemaal oké. Laat je contactgegevens achter via de contactpagina.

Wil je door en heb je behoefte aan krachtige coaching om je in beweging te zetten? Ben je op zoek naar iemand die jou kritische vragen stelt en je malende gedachten even uitschakelt? Dan is De Doorbraak echt iets voor jou. Heb je te weinig rust, tijd en ruimte voor jezelf en word je regelmatig moe wakker? Wil je zonder schuldgevoel of twijfels genieten van je vrije tijd, gezin, familie of vrienden? Dan ben jij toe aan ‘Eindelijk Vrij’

Afhankeljk van wat jij nodig hebt, verschillen de pakketten in prijs. Het is mogelijk om de bedragen in termijnen te voldoen. Ik heb de tarieven voor je uiteengezet op de tarievenpagina.

TEVREDEN KLANTEN

Dit zeggen anderen...