DE DOORBRAAK

EEN KRACHTIG COACHINGSGESPREK OM JE IN BEWEGING TE ZETTEN

Herken je dit?

Je weet precies wat je dwars zit, maar komt er zelf niet goed uit. Je gedachten blijven maar ronddwalen in je hoofd en je bent één en al stress en spanning. Het speelt ook al een tijdje. Misschien heb je zelfs minder plezier in het runnen van je bedrijf dan toen je die kriebels in je buik had omdat je met een big smile voor de KvK stond om je in te schrijven, misschien loop je tegen patronen aan in je relaties en wil je dat anders. 

Je bent constant alle brandjes aan het blussen en hebt eigenlijk gewoon een beetje hulp nodig. Geen zweverig gedoe, niet sessie na sessie graven in vroeger, gewoon praktisch en efficiënt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Daar kom ik als Life Coach om de hoek. We pakken het probleem vast, kijken wat het met jou doet en maken vooral praktisch hoe je dat gaat oplossen. Lekker resultaatgericht, zodat jij snel weer zonder mij kan.

Coachingsgesprek de Doorbraak

Ja? Dan is dit wat je wil.

Ik doe het graag net even iets anders. Effecient, op de Rotterdamse 'niet lullen, maar poetsen-manier', zonder zachtheid te verliezen.

Wat houdt DE DOORBRAAK in?

Ik vind het waardevol om je vooraf inzicht te geven in hoe een coaching traject eruit ziet. Ik heb voor je op een rijtje gezet wat we precies gaan doen, hoe we dat gaan aanpakken en vooral: wat het je gaat opleveren; want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Wat we gaan doen.

Dit levert het je op.

Dit is de investering

€ 950,-

Excl. btw. Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te voldoen.

Heb je zin om aan de slag te gaan en het resultaat direct terug te zien in jezelf, je privéleven én in je bedrijf? Ik garandeer je dat je na de eerste sessie al meer ruimte voelt in je hoofd en in je hart.

TEVREDEN KLANTEN

Dit zeggen anderen...

Ik pak je bij de hand en neem je mee

Als jij tot dit punt hebt gelezen, dan weet je dat het tijd is om ècht aan de slag te gaan. Ik help je daarbij. Het is klaar met over je grenzen gaan, altijd moe zijn, altijd tegen dezelfde emoties aanlopen, elke keer opnieuw het idee hebben dat je patronen je belemmeren en ga zo maar door. Weet je wat nu handig is?