Frouke

ROTTERDAMS GEDIPLOMEERD LIFE COACH

Ik doe het graag net even anders; resultaatgericht, met een combi van Rotterdamse directheid én gevoel.

frouke loopik life coach

De Rotterdamse Life coach

Rotterdams in hart en nieren. Geboren op een steenworp afstand van de Brienenoord en Verolme en getogen door Rotterdammers. 

Gediplomeerd life coach en lichaamsgericht coach; dat betekent dat ik verder kijk en op diepere lagen werk dan de gemiddelde coach. Om dat te kunnen doen, volgde ik o.a. een hbo-opleiding tot life coach, een post-hbo lichaamsgerichte coaching en trainingen oplossingsgericht coachen. 

We gaan bij de persoonlijke kennismaking meteen aan de slag en het liefst maak ik mezelf zo snel mogelijk overbodig.  Elk traject bij mij is zo kort mogelijk en persoonlijk. We gaan voor zichtbaar resultaat, waardoor je al snel zonder mij verder kunt.

Ik heb docenten in het hbo getraind in coachende vaardigheden, ben assistent docent bij het Atma instituut, geef trainingen in coachende gesprekken in het werkveld en ben een mentor voor andere coaches om effectiever, efficiënter en resultaatgericht te werken.

In 2016 werkte ik samen met de Bart de Graaff Foundation en startte ik mijn eigen onderneming. Ik begeleidde nieuwe Bikkels als trainer en coach om hun ondernemersvaardigheden te ontwikkelen in combinatie met een lichamelijke beperking of chronische ziekte. 

Ik zie je graag snel weer gaan

Niemand wordt blij van een ellenlang en  kostbaar traject. Daarom werk ik als Life Coach op een effectieve, resultaatgerichte manier. Het liefst zie ik je zo snel mogelijk weer gaan; dan heb ik mijn werk goed gedaan en kun jij verder.

Dus…waar wacht je nog op? Je weet stiekem al dat het beste moment niet vanzelf komt en dat je agenda niet uit zichzelf tijd vrij maakt. Hou jezelf dus niet langer voor de gek, het is tijd om het anders te doen. Met mij als life coach ga je sneller en kom je verder en ontstaat er een nieuw begin. Ik heb twee heldere opties voor je:

DE DOORBRAAK

Een coachtraject voor als je sneller vooruit wil in je leven, werk of bedrijf, omdat je merkt dat je vastloopt. Bijvoorbeeld omdat je voor een lastige keuze staat. Met mij als Life Coach kom je snel tot een doorbraak in jezelf en de situatie.

EINDELIJK VRIJ

Dit coachtraject is geschikt wanneer er meer speelt en je eindelijk een keer ècht rust wil. Je bent het contact met je gevoel kwijt en wil dat graag herstellen, maar komt er zelf niet goed uit hoe je dat moet doen. 

de basis van een coachtraject

Aandacht voor jezelf

GEZONDHEID

Bij gezondheid komt meer kijken dan gebalanceerd eten en bewegen, zeker voor iemand die veel van zichzelf vraagt. Omgaan met emoties, opruimen van blokkades en je eigen gedoe aankijken, hoort daar ook bij.

KEN JE GRENZEN

Wanneer is het (goed) genoeg? Waar ligt je grens, wanneer voel je die en wat doe je ermee? Dat is de basis van evenwichtige gewoontes en relaties. Een coachtraject kan een goed begin zijn. Gezond egoïsme, noem ik het.

LICHAAMSGERICHT

Je lichaam vertelt altijd de waarheid. Lichaamsgerichte therapie heeft zich inmiddels wereldwijd bewezen als effectieve methode en wordt o.a. gebruikt in de behandeling van trauma. Het zorgt voor blijvende verandering die moeiteloos voelt.

zij hebben gekozen voor verandering

Echte mensen en hun ervaringen

ROTTERDAMS IN HART EN NIEREN

Meer over die Rotterdamse Life Coach

frouke loopik life coach

Mijn jeugd speelde zich af in de jaren ’80 en stond in het teken van sneakers, crossfietsen, bomen klimmen, de beste kinderfilms aller tijden en computerspelletjes. Het Rotterdamse zie je terug in alles wat ik doe. Hard werken, passie, nuchterheid, pragmatisch denken en handelen. Concreet zijn is de sleutel. Niet alleen theoretisch geleuter, maar vooral toepassen en écht vooruitgang boeken.

Jaren geleden stond mijn leven compleet op zijn kop door ziekte, een scheiding en alles wat daarbij kwam kijken. Ik moest mezelf en mijn leven opnieuw uitvinden, waaronder ook mijn werk. Toen ik het coachen ontdekte, was het liefde op het eerste gezicht. Ik heb mezelf in de jaren die volgden bekwaamd in de beste technieken die ik kon vinden.

Dat leidde tot mooie kansen en opdrachten waardoor ik floreerde, tot ik in 2016 besloot dat het ondernemerschap de volgende uitdaging was die ik aan wilde gaan. Ik opende een eigen praktijk waar ik al mijn kennis en ervaring samenvoegde en de Rotterdamse Life coach het licht zag.

Door te ervaren wat stress écht inhoud en hoe het is als alles op zijn kop staat, weet ik dat er geen ‘quick fix’ bestaat maar dat het loont om te kiezen voor je eigen groei. 

De coachingstrajecten die ik aanbied, ondersteunen jou om rust te creëren, jezelf opnieuw uit te vinden en blijvende verandering teweeg te brengen. Daarin heb ik een kort en praktisch traject en een langer en diepgaander traject, die je beide brengen naar hetzelfde punt: resultaat. 

Ik wijs je de weg

Als je tot dit punt hebt gelezen, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je er graag bij. Het is klaar met over je grenzen gaan, altijd moe zijn, altijd tegen dezelfde emoties aanlopen, elke keer opnieuw het idee hebben dat je patronen je belemmeren en ga zo maar door. De eerste stap?