Frouke

GEDIPLOMEERD LIFE COACH

Ik doe het graag net even anders; resultaatgericht, met een combi van Rotterdamse directheid én gevoel.

frouke loopik life coach

Ik ben Frouke Loopik

Gediplomeerd life coach en lichaamsgericht coach; dat betekent dat ik verder kijk en op diepere lagen werk dan de gemiddelde coach. Om dat te kunnen doen, volgde ik o.a. een hbo-opleiding tot life coach, een post-hbo lichaamsgerichte coaching en trainingen oplossingsgericht coachen. 

Kom je bij mij, dan gaan we bij de kennismaking meteen vol gas vooruit en maak ik mezelf in no time overbodig. Want waarom zou je tijd verspillen aan een ouderwets kennismakingsgesprek, terwijl we ook meteen in het diepe kunnen springen? Elk traject bij mij is zo kort mogelijk en persoonlijk. We gaan voor zichtbaar resultaat, waardoor je al snel zonder mij verder kunt.

In 2016 nam ik deel aan het Bikkeljaar van de Bart de Graaff Foundation en startte ik mijn eigen onderneming. Ik begeleidde nieuwe Bikkels als trainer en coach om hun ondernemersvaardigheden te ontwikkelen in combinatie met een lichamelijke beperking of chronische ziekte. En dat is niet het enige, want vanuit mijn tweede onderneming, Coachmeesters, geef ik coachtrainingen in het werkveld en ben ik een mentor voor andere coaches om effectiever, efficiënter en resultaatgericht te werken.

Ik zie je graag snel weer gaan

Niemand wordt blij van een ellenlang en  kostbaar traject. Daarom werk ik als Life Coach op een effectieve, resultaatgerichte manier. Het liefst zie ik je zo snel mogelijk weer gaan; dan heb ik mijn werk goed gedaan en kun jij verder.

Dus…waar wacht je nog op? Je weet stiekem al dat het beste moment niet vanzelf komt en dat je agenda niet uit zichzelf tijd vrij maakt. Hou jezelf dus niet langer voor de gek, het is tijd om het anders te doen. Met mij als life coach ga je sneller en kom je verder en ontstaat er een nieuw begin. Ik heb twee heldere opties voor je:

DE DOORBRAAK

Een coachtraject voor als je sneller vooruit wil in je leven, werk of bedrijf, omdat je merkt dat je vastloopt. Bijvoorbeeld omdat je voor een lastige keuze staat. Met mij als Life Coach kom je snel tot een doorbraak in jezelf en de situatie.

EINDELIJK VRIJ

Dit coachtraject is geschikt wanneer er meer speelt en je eindelijk een keer ècht rust wil. Je bent het contact met je gevoel kwijt en wil dat graag herstellen, maar komt er zelf niet goed uit hoe je dat moet doen. 

Waar het begint in een traject

Gezond egoïsme is de sleutel.

GEZONDHEID

Bij gezondheid komt meer kijken dan gebalanceerd eten en bewegen, zeker voor iemand die veel van zichzelf vraagt. Kunnen dealen met gevoelens, opruimen van blokkades en je eigen shit aankijken, hoort daar ook bij.

KEN JE GRENZEN

Wanneer is het goed genoeg? Een belangrijk aandachtspunt; waar ligt je grens, wanneer voel je die en wat doe je ermee? Dat respecteren, is de basis van evenwichtige gewoontes en relaties. Gezond egoïsme, noem ik het.

LICHAAMSGERICHT

Lichaamsgerichte therapie heeft zich inmiddels wereldwijd bewezen als effectieve methode en wordt o.a. gebruikt in de behandeling van trauma. Het zorgt voor blijvende verandering die moeiteloos voelt.

zij hebben gekozen voor verandering

Echte mensen en hun ervaringen

ROTTERDAMS IN HART EN NIEREN

Meer over die Rotterdamse Life Coach

frouke loopik life coach

Mijn jeugd speelde zich af in de jaren ’80 en stond in het teken van sneakers, crossfietsen, bomen klimmen, de beste kinderfilms aller tijden en computerspelletjes. Het Rotterdamse zie je terug in alles wat ik doe. Hard werken, passie, nuchterheid, pragmatisch denken en handelen. Concreet zijn is de sleutel. Dat zie je terug in mijn coachingsvaardigheden. Niet alleen theoretisch geleuter, maar vooral toepassen en écht vooruitgang boeken.

Ik heb flink wat stress gekend in mijn leven. Van een goede baan, een gezin, een fantastisch huis en een leven dat was zoals het volgens mij hoorde te zijn, ging ik onverwacht door een echtscheiding en bleek ik chronisch ziek te zijn, terwijl ik de zorg voor twee jonge kinderen had.

De chronische ziekte die ik bleek te hebben, heeft me gemotiveerd om te kijken naar wat WEL kan. Ik ben creatief, onafhankelijk en bovenal: flink eigenwijs. Ik weet dondersgoed hoe het is om vast te lopen en ben altijd nieuwsgierig naar hoe het anders kan. Door te ontdekken wat stress écht inhoud, weet ik dat er geen ‘quick fix’ bestaat maar dat het loont om te kiezen voor je eigen groei. 

Nu bied ik coachingstrajecten aan die jou ondersteunen om hetzelfde te doen. Om rust te creëren, jezelf opnieuw uit te vinden en blijvende verandering teweeg te brengen. Daarin heb ik een kort en praktisch traject en een langer en diepgaander traject, die je beide brengen naar hetzelfde punt: resultaat. 

Ik wijs je de weg

Als je tot dit punt hebt gelezen, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je er graag bij. Het is klaar met over je grenzen gaan, altijd moe zijn, altijd tegen dezelfde emoties aanlopen, elke keer opnieuw het idee hebben dat je patronen je belemmeren en ga zo maar door. De eerste stap?