Even bellen?

Een goed begin

Starten met coaching bij De Rotterdamse Life coach

Je wil natuurlijk eerst weten of een Rotterdamse Life coach de juiste coach voor je is. Tijdens een kort telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we waar je tegenaan loopt Ik vertel je waar het knelpunt zit en wat je daaraan kunt doen. Ook beantwoord ik eventuele vragen die je hebt.

De intentie hiervan is dat:

Met één klik op de button hieronder plan je met gemak zelf een afspraak in. Ik neem dan contact met je op wanneer het jou uitkomt.

“Sometimes the greatest adventure is simply a conversation.”

De Rotterdamse Life coach

Kennismaking - een goed begin - coachingsessie

Gediplomeerd life coach en lichaamsgericht coach betekent dat ik holistisch werk, verder kijk en op diepere lagen werk. Om dat te kunnen doen, volgde ik o.a. een hbo-opleiding tot life coach, een post-hbo lichaamsgerichte coaching en trainingen oplossingsgericht coachen. 

We gaan bij de kennismaking meteen in op wat er speelt en het liefst maak ik mezelf in no time overbodig. Want waarom zou je tijd verspillen aan een ouderwets kennismakingsgesprek, terwijl we ook meteen de diepte in kunnen gaan? Elk traject bij mij is pragmatisch en persoonlijk. We gaan voor zichtbaar resultaat, waardoor je al snel zonder mij verder kunt.

Het kan echt anders

Met jaren ervaring als coach, weet ik wat wel en niet werkt. Ik zie dagelijks mensen die vastgelopen zijn en even niet meer weten hoe het allemaal verder moet, wat ze willen of wie ze zelf nou eigenlijk echt zijn.

Heb je genoeg geprobeerd het zelf op te lossen? Ben je er klaar mee? Wil je het anders? Maak een afspraak om kennis te maken en dan beginnen we meteen.

Testimonials