Rotterdamse life coach bij SCHIE TV

Succesvolle vrouwen lopen ook vast

Aan tafel bij Onder ogen van SCHIE TV

Internationale vrouwendag 2023.

SCHIE TV nodigde mij uit om mee te praten over de positie van vrouwen in 2023 en het nut van internationale vrouwendag. In bovenstaand fragment deel ik waarom ook succesvolle vrouwen vast kunnen lopen en welke andere keuzes zij maken waardoor ze soms minder begrip en steun van hun omgeving ontvangen. Natuurlijk vergeet ik ook de mannen niet.

Het volledige gesprek bekijk en beluister je in de video hieronder.

Meer

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor coaching? Klik hier om vragen te stellen en telefonisch kennis te maken.

In mijn praktijk begeleid ik mensen die met veel stress te maken hebben en onder hoge druk staan. De oorzaken van stress kunnen heel verschillend zijn maar ze hebben allemaal als resultaat dat je het contact met jezelf in meer of mindere mate kwijt raakt. Door middel van coaching, herstellen we dat contact en ervaar je voor het eerst echte rust.

Recente blogs

Lichaamswerk bij Frouke Loopik

Wat is lichaamswerk?

Vind je lichaamswerk nog een beetje vaag? In dit blog ontdek je waarom het meer resultaat oplevert dan alleen maar praten. Daarnaast geef ik je

Lees verder »
Rotterdamse life coach bij SCHIE TV

Succesvolle vrouwen lopen ook vast

Succesvolle vrouwen maken andere keuzes in het leven en kunnen daardoor op minder steun en begrip van hun omgeving rekenen. Waar dat door komt, vertelt Frouke Loopik, de Rotterdamse Life coach.

Lees verder »